гр. Бургас, ул. " Цар Симеон" 111 +359 (0) 887 688 699;+359 (0) 888 387 962

Услуги

Полагане на каучукови плочи с дебелина 2см, 3см и 4см
Произвежда, проектира и изгражда цялостни решения в цялата страна, има необходимия квалифициран персонал и транспорт, осигурява поддръжка и ремонт, като спазва високите изисквания на европейските стандарти и своите клиенти.
Разполага със собствена база за производство и голяма складова наличност.

В екипът на Бургас Про Спорт ЕООД работят професионалисти, които са квалифицирани за полагане на всички видове настилки, монтаж и демонтаж на съоръжения за площадки, ремонт на площадки и цялостното им изграждане.
Разполагаме със собствен транспорт.

Ако нямате изработен проект за детска площадка екипът на Бургас Про Спорт ЕООД  може да Ви помогне при изготвянето на цялостен проект за Вашата площадка.

Нашите дизайнери изготвят проектите за детска площадка така, че те да паснат изцяло на Вашите изисквания, като същевременно отговарят на средата, в която се изграждат, което оформя естетическата издържаност на площадката, било то за изграждането на детска площадка или изграждане на спортна площадка.

В процеса на изготвяне на проект за детска площадка нашите дизайнери съобразяват Вашите идеи и бюджета, с който разполагате.
При работа по проекти свързани с изграждането на площадки за държавни и общински институции нашият екип може да извършва услуги свързани с големи проекти:
  • Заснемане и проектиране на площадки
  • Разработка на съоръжения. Можем да разработим нови видове съоръжения, които да са свързани с Вашите конкретни желания, тогава когато е необходимо.
  • промяна на ландашафт
  • обособяване на различни нива
  • синхронизация със заобикаляща архитектура
Съобразно заобикалящата среда нашият екип може да извърши за Вас услуги като планиране на височина и изграждането на уникален дизайн на площадката, като съобрази материалите и декорациите спрямо вашите желания

Изграждането на тематични детски площадки е основен приоритет за нас, когато става въпрос за изграждане на детска площадка. Важно за нас при изграждането на детска площадка е, преди всичко подсигуряването на ергономичност и безопасност при игра, като не правим компромис с естетическата издържаност на площадката, като съобразяваме вместването в предварително уговорен бюджет с клиента.

Използването на нашите услуги в сферата на дизайна на спортни площадки ще Ви спести много време и излишни разходи.


Направете запитване


 
Ако желаете да направите запитване за продукти на Бургас Про Спорт,
моля използвайте формата за контакти по-долу или се обадете на нашите телефони.
 Адрес:
гр. Бургас, ул. " Цар Симеон" 111

Телефон за контакти:
+359 (0) 887 688 699
+359 (0) 888 387 962

e-mail адрес:
info@bpsplay.com