гр. Бургас, ул. " Цар Симеон" 111 +359 (0) 887 688 699;+359 (0) 888 387 962

Елементи на градската среда

Бургас Про Спорт ЕООД предлага доставка и монтаж на качествени, устойчиви и функционални елементи на градската среда като:
  • пейки и маси;
  • игрални маси;
  • кошчета;
  • огради;
  • цветарници;
  • кашпи;
  • стойки за велосипеди;
  • декорации и др;
  • изработка на индивидуални проекти.