гр. Бургас, ул. " Цар Симеон" 111 +359 (0) 887 688 699;+359 (0) 888 387 962

За нас

Бургас Про Спор ЕООД е сертифицирана, водеща компания в производството на каучукови плочи в богата гама от цветове, форми и размери. Фирмата предлага и саморазливна каучукова настилка EPDM, разполага с богата продуктова гама от каталози с детски и спортни съоръжения, въжени линии и елементи за градската среда, което дава възможност за множество комбинации на цветове и материали и разнообразни индивидуални проекти.
Произвежда, проектира и изгражда цялостни решения в цялата страна, има необходимия квалифициран персонал и транспорт, осигурява поддръжка и ремонт, като спазва високите изисквания на европейските стандарти и своите клиенти.
Разполага със собствена база за производство и голяма складова наличност.
Стандартните каучукови плочи са с размери 40 х 40 см, и се предлагат с дебелини 20, 30 и 40 мм.

Каучуковите подови настилки се произвеждат на база 100% каучукови гранули (SBR). Екологично чисти и безопасни, не съдържат токсични съставки.
Те се характеризират с много добра еластичност, устойчивост на триене и атмосферни влияния, на големи натоварвания и трафик, ударопоглъщащи, обезопасяващи, не се хлъзгат, шумо и звуко изолиращи,UV защита.
Плочите имат широко приложение – детски и спортни площадки, паркове, алеи, игрища, училищни дворове, настилки около басейни, облицовки на тротоари, гаражи, веранди, дворове, фитнес зали, производствени помещения, гари и бензиностанции, мостове, балкони, тераси,  и много други.

Бургас Про Спорт ЕООД има голям опит в изграждането на различни площадки с детски и спортни  съоръжения и елементи на градската среда.